Doen & Laten • 10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten

Muziek kan veel losmaken. Daarom deel ik in deze Doen & Laten de 10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten met je die ik heb kunnen vinden.


Doen & Laten
10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten

Doen & Laten • 10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten
Doen & Laten • 10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten

White Noise ;)

Muziek doet zoveel meer met je dan je soms denkt.

Zo kan ik echt geraakt worden door een mooi lied of moed putten uit een songtekst. Dat gun ik iedereen.

Daarom deel ik hieronder de 10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten met je die ik ken:

White Noise ;)Doen en Laten Top image

10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten

You Think You’re Losing But You’re Doing Alright

“You’d be a lion if you knew you could fight!” Ik moet hiermee beginnen, want dit liedje maakt me altijd zo vrolijk. En dat komt voornamelijk door deze zin. Je doet het beter dan je denkt. Je bent sterker dan je doorhebt.

Sheppard • Choke

The Thing You’ve Been Chasing, Honey, You’ll Never Find It Wearing A Life Vest

In een interview met de band jaren geleden las ik hoe de leadzanger dit liedje “een sexy ballade” noemde. Ik vind het lied allesbehalve sexy, maar juist heel schattig. Het is een aandoenlijk liefdeslied – met een paar pareltjes in de tekst

Walk The Moon • Aquaman

I’ll Be Stumbling Away, Slowly Learning That Life Is Okay

Yes! Een gouwe ouwe (mét een geweldig Zumba-dansje… Hm, misschien moet ik hier toch eens een Opsteker van maken?). Deze doet het altijd goed. Helemaal als je hem probeert mee te kwelen. Misschien lukt dat niet altijd perfect, maar lol gegarandeerd.

A-HA • Take On Me

Burn Down The Prison Within. It’s Not Enough Now, To Keep Me In

We kunnen het onszelf zo ongelofelijk moeilijk maken soms. En dat is nergens voor nodig, want met dezelfde inspanning waarmee we ons kleiner houden dan we zijn, kunnen we onszelf helpen groeien! Gedaan met die innerlijke gevangenis, dus.

Laura Jansen • Queen Of Elba

I’ll Never Change If I’m Too Afraid To Break

Dit hele lied is geweldig! “You’ll never know how strong you are, until you’re strong enough to let your armor fall.” Halleluja! Je ontdekt pas hoe sterk je écht bent als je kwetsbaar durft te zijn. Dit lied is echt… ❤❤❤ Kijk en luister, nu:

David Archuleta • Invincible
Doen en Laten bottom imageWhite Noise ;)

White Noise ;)Doen en Laten Top image

10 Mooiste Zinnen Uit Songteksten

I Looked In The Mirror, And Decided To Stay

Jij hebt de keuze. Kijk in de spiegel en beslis dat je blijft. Blijft vechten, blijft groeien, blijft investeren in jezelf. Dat is wat jou verder helpt. In een hoekje jezelf verstoppen maakt niemand een beter mens. Dus KIES voor jezelf.

Katy Perry • By The Grace Of God

Mistaken, Always Second-Guessing, Underestimated, Look! I’m Still Around

De stoerste mensen op deze aarde hebben grote persoonlijke overwinningen begaan. Je denkt toch niet écht dat het iemand altijd maar gemakkelijk afgaat? Nope. De strijd met jezelf – maar vooral de vrede erna – maakt je sterker.

P!nk • F*cking Perfect

Everybody Is Born To Be Different. That’s The One Thing That Makes Us The Same

Je bent uniek. Als je dat nu nog niet doorhebt, luister dan even naar Meghan, alsjeblieft. Zij verwoordt het iets mooier dan ik misschien 😉 Jij mag jezelf zijn, want dat is de enige optie die je hebt. De rest is al bezet. Dus wees “anders”, want dat zijn we eigenlijk allemaal.

Meghan Trainor • Close Your Eyes

You Gotta Stand For Something, Even If You Stand Alone

Principes zijn een dingetje voor me. Ik hou van de mijne, namelijk. Ook als ik de enige ben die ergens in gelooft en ik daardoor soms kan twijfelen of ik wel goed zit, geeft mijn gevoel altijd de doorslag: blijf bij jezelf.

Backstreet Boys • Show ‘Em What You’re Made Of

I See Another Mountain To Climb. But I, I Got Stamina

Je geeft toch niet zomaar op? Je bent immers al ZO VER gekomen! De ene berg over, de andere dient zich aan. Maar jij en ik (en Sia), wij hebben uithoudingsvermogen. Wij gaan door! …Misschien eerst even een pauze om bij te komen. Maar opgeven, dat doen we niet. We gaan zingend de volgende berg tegemoet!

Sia • The Greatest
Doen en Laten bottom image

Juist… toen ik deze lijst begon dacht ik: dat wordt lastig, 10 liedjes zoeken.

Ondertussen weet ik beter. Er zijn zoveel mooie teksten! Ik denk dat ik nog wel 10 van deze lijsten kan maken… En wie weet 😉

Heb jij nog een toevoeging? Een liedje waarvan de tekst je altijd weer raakt? Deel hem in een reactie ⬇
White Noise ;)Handtekening BlogSamantha Spijkers • Spijkers Coaching

Minder onzekerheid, meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd JOUW leven leiden. Dat is waar mijn coaching op is gericht.

Over MijGratis OnzekerheidscheckPinterest