Doen & Laten • Successen Van Juni

Het is weer het einde van de maand, dus laten we onze successen delen! Hieronder vind je die van mij, in deze Doen & Laten • Successen Van Juni.


Doen & Laten
Successen Van Juni

Doen & Laten Op Donderdag • Successen Van Juni
Doen & Laten Op Donderdag • Successen Van Juni

White Noise ;)

Een pijnlijke maand, juni. Vol verdriet dat verwerkt moest worden en frustraties over onzichtbaar zijn (ik dacht dat ik dat had afgeleerd?).

Toch blijf ik erin geloven dat in de zwaarste opgaven die we krijgen in ons leven ook de grootste overwinningen liggen.

Daarom vind je mijn successen van afgelopen maand hieronder.

White Noise ;)Doen en Laten Top image

Persoonlijke Successen Van Juni

Mijn Rugklachten Werden Minder

De fysio lijkt te helpen! Gelukkig 🙂 Ik ben er nog niet, maar de uitstralingspijn naar mijn benen is al stukken minder en als hij opspeelt (nadat ik te lang heb gezeten) ebt hij ook eerder weg. Ehm… Volgens mij had ik dit gewoon veel eerder moeten doen 😂

Voor Het Eerst Deze Eeuw Vond Ik Weer Iemand Aantrekkelijk

Ja, dit mag een succes heten, want ik vind werkelijk nooit iemand aantrekkelijk zowat. Een tijdje terug echter, in een online meeting, viel het me op dat mijn ogen toch wel érg vaak naar die ene man trokken… Geen verkeerd beeld. En! Blijkbaar ben ik dus gewoon kieskeurig in plaats van kapot. Da’s best een succesje te noemen, toch?

Ik Woonde Een Bijzondere Opstelling Bij

Een cliënt annuleerde waardoor ik op het laatste moment een familieopstelling bij kon wonen van mijn ex-lerares. Als representant, weliswaar, maar ik was eraan toe weer even te ervaren hoe magie voelt 😉 Wat bleek? De opstelling had 1-op-1 de mijne kunnen zijn! Qua vraagstelling en hopelijk ook qua oplossing. Ik voelde me zo opgelucht na afloop!

Ik Vond Oude Nieuwe Muziek

Soms helpt muziek je bij emoties te komen waar je met woorden alleen geen toegang tot hebt. Vraag me niet hoe, maar via een kronkel op YouTube kwam ik bij dit liedje van Meghan Trainor uit. En het hielp mij om zoveel verdriet los te laten, ongelofelijk! Mocht jij ook tegen dingen aanlopen in je familie die je lastig vindt te accepteren of juist los te laten, klik dan even op die link. Bad For Me bezingt wat velen van ons voelen.

Jag Brydde Mig Inte

Ik gaf niet op toen DuoLingo (GRRR) besloot mijn cursus Zweeds aan te passen, nét voordat ik het eerste deel van de cursus zou afronden. Resultaat: opeens ben ik halverwege het volgende deel (?) en word ik geconfronteerd met zinnen en woorden die ik helemaal niet heb geleerd! Ik was zo pisnijdig dat ik bijna acuut de hele app verwijderde, maar in plaats daarvan doorloop ik nu elke dag wat stapjes van het vorige deel. Om in te halen wat ik opeens heb gemist.
Doen en Laten bottom imageWhite Noise ;)

White Noise ;)Doen en Laten Top image

Coaching Successen Van Juni

Ik Trok De Stoute Schoenen Aan

Met stip op nummer 1 in ergernissen: mensen die een intake aanvragen en NOOIT MEER iets van zich laten horen! De afgelopen maand waren dat er 5! 😡 Na mijn eerste reactie (per mail), volgt standaard een tweede (ook mail). Meestal stop ik daar, want opbellen leidt tot intakes inplannen waarbij niemand komt opdagen – en als ik dán bel, neemt er opeens ook niemand meer op. Verloren tijd, dus. Maar nu… Ik dacht: ik app ze gewoon. Resultaat: 2 mensen appten terug. Geen interesse, had al wat anders… Prima. Alles is beter dan die doodse stilte.

Er Gebeurden Rare Dingen Met Mijn Pins…

Soms zegt een plaatje meer dan 7.100 woorden:

Screenshot pinterest

Meer Familieopstelling Boekingen

Misschien moet ik gewoon kappen met reguliere coaching, als toch bijna niemand me serieus genoeg neemt om terug te mailen nadat ze een intakegesprek aanvragen 🤷🏼‍♀️ En moet ik mezelf focussen op familieopstellingen doen, want dáár was afgelopen maand wél veel interesse in. EN daar heb ik nog nooit meegemaakt dat iemand wel boekt, maar nooit meer reageert. (Ja, het zit me hoog 😉)

Ik Liep Niet Weg…

Nét die ene persoon over wiens opstelling ik me 100% tevreden voelde (ik voel me nooit 100% tevreden, want er is altijd ruimte voor groei – dat is mijn overtuiging) mailde dat het niet goed ging. In plaats van ervoor weg te lopen, plande ik een gesprek in en gingen we samen op zoek naar wat er nog zat. Daar kwamen we achter! En we maakten een plan de campagne. Ik wil namelijk dat al mijn cliënten tevreden zijn. Dat het hen goed gaat. Dat is mijn streven, want je komt niet bij mij voor zomaar een leuk gesprek.

…En Ik Gaf Niet Op

Ik realiseerde me dat het probleem van de niet-reageerder niet bij mij zit, maar bij de mensen die op het laatste moment besluiten mijn mailtjes te verwijderen en mijn appjes te negeren zelf. Jammer voor jou. Maar dan is er ook geen plek in mijn praktijk voor je. Want die reserveer ik alleen voor mensen die écht geholpen willen worden. En ik geloof dat ik daarmee mezelf en wat ik doe meteen een stuk serieuzer ben gaan nemen
Doen en Laten bottom imageWhite Noise ;)Een ongeluk (of een negeerder) zit in een klein hoekje.

Maar successen zij overal te vinden. Als je er maar naar durft te kijken 😉

Dan zie je dat je al veel meer bereikt hebt dan je dacht.White Noise ;)Handtekening Blog

Wat zijn jouw juni-successen? Deel ze hieronder!Samantha Spijkers • Spijkers Coaching

Minder onzekerheid, meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd JOUW leven leiden. Dat is waar mijn coaching op is gericht.

Over MijGratis OnzekerheidscheckPinterest


2 Comments

  1. Myluna 2 juli 2023at19:11

    Wat een successen ondanks de wrevels. Mooi om toch de zon te zien schijnen tussen de wolken door. Ik hoop dat juli een zeer zonnige periode voor je wordt 😎

    1. Samantha 3 juli 2023at14:52

      Dankjewel! Ik hoop hetzelfde voor jou. Moge het Universum ons goed gezind zijn en immer het beste met ons voorhebben – en dan hopelijk op zo’n manier dat we dat zelf ook zien, haha