Doen & Laten • Successen Van Mei

Ook deze maand deel ik weer mijn successen, al zij het dan een weekje later. Wat ik bereikte lees je in deze Doen & Laten • Successen Van Mei.


Doen & Laten
Successen Van Mei

Doen & Laten Op Donderdag • Successen Van Mei
Doen & Laten Op Donderdag • Successen Van Mei

White Noise ;)

Jaja, het is al juni. Maar ik had vakantie, weet je nog? 😉

Dus een weekje later dan gepland: mijn successen van mei.

Dit zijn de mijne, maar… Doe jij ook mee? Want je successen opsommen is zoveel leuker dan je tekorten benoemen. Deel jouw persoonlijke successen dus in een reactie!

White Noise ;)Doen en Laten Top image

Persoonlijke Successen Van Mei

Zondagse Slaapproblemen Aangepakt

Op zondagen slaap ik moeilijker in. Geen idee waarom. Dacht ik. Want wat doe ik traditiegetrouw op zondag? Dan eet ik tussen de middag warm en ’s avonds een broodje. In bed kreeg ik standaard last van mijn maag en inslapen lukte niet meer. Door dit om te draaien en nu ook op de zondag “gewoon” te eten, zijn mijn inslaapklachten voor 90% verdwenen.

Jag Lär Mig Svenska

Ik leer Zweeds. Gewoon, omdat het kan. En omdat mijn zangles-app opeens een godsvermogen vroeg per maand om me lessen te blijven bieden 🙈 Ik zocht een alternatieve hobby. Na een gezellige lunch met een vriendin die al 100 jaar (grof geschat) op DuoLingo Frans leert, hakte ik de knoop door. Maar dan wel een taal vanaf 0. En weet je: Zweeds vervoegt geen werkwoorden! 🙌

Ik Veranderde Van Tandarts

Mijn tandarts was zó enorm knap dat ik nooit opzag tegen mijn controles 😍 (Hij was ook heel goed, trouwens). Sterker nog, ik was teleurgesteld toen hij jaren geleden aangaf dat één keer per jaar controle genoeg was… Dus toen hij vertrok bij de praktijk was ik even in shock. Wat moest ik doen? Meegaan naar zijn nieuwe praktijk? Of blijven? Ik koos het laatste in verband met de fijne locatie. Een momentje van spijt in de wachtkamer verdween acuut toen mijn nieuwe tandarts nóg knapper bleek (en net zo kundig) 😍😍

Ik Hang Ein-De-Lijk Boven De Bank

Bij mijn ouders boven de bank hebben altijd kinderfoto’s van mij en mijn zussen gehangen. Later kwam daar een schilderij te hangen van mijn middelste zus. En nog wat later werd dat vervangen door een gezinsfotocollage van mijn oudste zus. Ik was het beu! Ik wilde óók boven de bank! Dus maakte ik een prachtige poster voor Moederdag en… Succes! Mijn creatie pronkt nu aan de muur. Hopelijk voor een aantal jaar 🙂

Ik Was Lief Voor Mezelf Toen Het Slecht Ging

Het moeilijkste wat er is, is lief zijn voor jezelf op momenten dat je er doorheen zit. Want het is zoveel makkelijker om er dan nog een schepje bovenop te doen met zelfverwijten en nare gedachtes. Toen ik merkte dat ik niet uit mijn chagrijnige bui kon ontsnappen, heb ik het los gelaten. Gehuild, gemediteerd, mezelf (letterlijk) omarmd. En dat doet heel veel méér dan jezelf nog een trap na geven 💪
Doen en Laten bottom imageWhite Noise ;)

White Noise ;)Doen en Laten Top image

Coaching Successen Van Mei

Mijn HELE Website Is Af

Ik heb eindelijk álles kunnen afmaken, inclusief de spreekwoordelijke puntjes op de i. En ja, natuurlijk is er altijd nog meer te doen, maar het is voorlopig goed zo. Alles heeft een makeover gehad en is opgefrist. Nieuwe dingen zijn toegevoegd. Overbodige bestanden zijn verwijderd. En mijn coachtraject The Full Works heeft een nieuw jasje gekregen. Het was een hoop werk, maar ik ben trots op mezelf!

Pinterest Is Vernieuwd

Ook dit was veel werk, maar het is me gelukt! Ik heb mijn Pinterest nog eens grondig afgestoft en heb een nieuw PIN-schema in het leven geroepen, zodat ik nog beter nog meer kan delen met nog meer mensen. En het werkt! Mijn aantal volgers blijft toenemen en de link met mijn website wordt elke week sterker.

Succesvol Experimenteren Met Google Ads

De Wondere Wereld Van Google Ads is behalve wonderlijk ook best enorm. Mijn weg daarin vinden is daarom een uitdaging, maar niet eentje die ik uit de weg ga. Dus toen ik bestookt werd met “tips” van deze advertentievriend, besloot ik er eens goed voor te gaan zitten en ermee te experimenteren. En ja, het kostte even wat tijd (zeg maar een halve week aan middagen – Haha, middagen is Zweeds voor “het diner”) maar het loopt nu vlotter dan voorheen.

VIP Prijsvraag

Ik ga hem er gewoon bij zetten, al heeft hij lang als teleurstelling gevoeld: op de prijsvraag die ik in de VIP Mail van april rondstuurde konden mensen een gratis digitaal coachgesprek winnen. Alleen… Van de bijna 100 VIPs reageerde er maar 1! 🙁 Dat voelde stiekem best zuur, totdat ik het gesprek inging. Wat een mooie sessie met prachtige inzichten! Het was de winnares écht gegund! Zo ging ik van “de enige” winnaar naar “dé enige echte” winnaar en dat voelt als een succes.

5 Jaar Spijkers Coaching!

19 mei bestond mijn bedrijf 5 jaar. En hoewel het niet altijd even makkelijk ging of gaat, besef ik me terdege dat veel coaches deze mijlpaal niet eens halen. Ik ben dus supertrots op mezelf. Na het initiële debacle van de VIP Prijsvraag had ik eigenlijk geen zin om er iets aan te doen – “Als toch niemand korting of gratis coaching wil…” maar uiteindelijk besloot ik dat IK dit wél belangrijk vind. Dus daarom geen speciale acties (waar mogelijk niemand aan meedoet), maar wél taart voor deze blije (feest)muts. Hiep hiep hoera en op naar de 10! 🥂
Doen en Laten bottom imageWhite Noise ;)Zo zie je maar dat zelfs in een tegenslag een succes kan zitten. Want die ene workshop die ik misschien ging geven? Nooit meer wat van gehoord.

Maar daardoor had ik wél genoeg tijd op mijn website af te ronden. En heb ik nu een template liggen voor mogelijk een online cursus over faalangst 😉

Bekijk het dus van de zonnige kant. Dat is niet alleen leuker, maar ook productiever.
White Noise ;)Handtekening Blog

 

Wat heb jij allemaal bereikt afgelopen maand? Deel het in een reactie!Samantha Spijkers • Spijkers Coaching

Minder onzekerheid, meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd JOUW leven leiden. Dat is waar mijn coaching op is gericht.

Over MijGratis OnzekerheidscheckPinterest