Jingle Hells • De Kerstwens Van Een Kersthater

Ontdek hoe geweldig je écht bent
 

Vol Vertrouwen • Persoonlijke Verhalen Over Persoonlijke Groei • Jingle Hells
Vol Vertrouwen • Persoonlijke Verhalen Over Persoonlijke Groei • Jingle Hells

Ik haat Kerstmis. Sorry, maar het is gewoon zo. Als ik een kersttypetje was, dan was ik The Grinch (maar dan zonder dat hij bekeerd wordt, zeg maar). Waarom ik een hekel heb aan Kerstmis én mijn oprechte wens voor jou, lees je hieronder in Jingle Hells • De Kerstwens Van Een Kersthater.

Bergen overwonnen:🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄


Jingle Hells
De Kerstwens Van Een Kersthater

Zie je geen video? Klik dan hier

Jingle Hells
De Kerstwens Van Een Kersthater

Kerstmis… bah.

Een ander woord heb ik er eigenlijk niet voor.

(Of ben je vorig jaar alweer vergeten?)

Maar omdat er juist in deze rare tijden wél ruimte zou moeten zijn voor een lief woord, hieronder toch mijn kerstboodschap aan jou.

Fijne dagen! 🎄🎅

White Noise ;)

Mooi Mens,

Als klein meisje in de kleuterklas,

Werd mij verteld dat er met Kerstmis overal vrede was.

Want ook al vochten mensen het hele jaar,

“Gedurende deze tijd is echt iedereen lief voor elkaar.”

Ik heb dit nooit begrepen en het doet me nog steeds veel verdriet,

Want als je 2 dagen lief kunt zijn voor elkaar, waarom dan de rest van het jaar niet? 🤷🏼‍♀️

De “ware Kerstgedachte” is dus nooit bij mij binnengekomen,

Omdat ik ook op die 363 andere dagen van vrede bleef dromen.

Nu zie ik drukte in de supermarkten en gemaakte gezelligheid op TV,

En ook aan die onzin doe ik liever gezegd niet mee.

Daarom vandaag voor jou, mooi mens,

Een eerlijke en oprechte Kerst-wens.

Want het leven komt nu eenmaal met vreugde én tegenslagen,

Toch gun ik jou vooral hele mooie, fijne dagen.

Met elke dag een uitdaging, veel rust en ook wat gestoei,

Zodat jij lekker veel stappen kunt zetten in je persoonlijke groei.

En je aan het einde van weer een jaar vol trots tegen jezelf zegt:

“Wat heb ik toch al een lange weg afgelegd 💪”

Want vrede op aarde komt niet van een kerstman met een elf,

Het ware geluk vind je alleen in jezelf

White Noise ;)Ik wens je een hele fijne feestperiode toe, met veel geluksmomenten.

En veel rust (als je een beetje bent net als ik, heb je dat nodig met al die drukte, haha).

Maar vergeet niet dat er 363 andere dagen in het jaar zitten waarop jij ook gelukkig mag zijn.

Het is je gegund ❤
White Noise ;)Liefs Samantha 2021White Noise ;)

Hou jij wel of niet van Kerstmis? Wat zijn jouw wensen voor iedereen?Samantha Spijkers • Spijkers Coaching

“Ik coach vrouwen die helemaal KLAAR zijn met zich onzeker voelen over zichzelf en wat ze kunnen naar meer zelfvertrouwen. Zodat zij EINDELIJK in zichzelf gaan geloven en het leven gaan leiden dat zij écht willen!”

HomeGratis OnzekerheidscheckOver MijPinterestContact

White Noise ;)

White Noise ;)

13 Comments

 1. Lalune 24 december 2022at08:10

  Ik hoop dat deze dagen net zo snel gaan als de weken en maanden ervoor en hoop dat het snel 2 januari is. De gemaakte-doe maar gezellig-dagen. Niks aan. Het is eigenlijk elke dag feest! Genietend van wat is, voor jezelf en de ander. En ja, waar zijn we met al die goedbedoelde acties tijdens Corona in het nu donkere en koude Nederland? Alleen de echte, diepgewortelde intenties blijven overeind staan. Ik wens je een fijne, blijf dicht bij jezelf kerst toe. ❤️

  1. Samantha 30 december 2022at15:09

   Dankjewel! Mijn Kerst was verrassend gezellig, met erg weinig drama ondanks de drukte. Heerlijk! Zo mag het volgend jaar voor mij weer zijn. Hopelijk was het voor jou ook een fijne tijd. Op naar een nieuw jaar (al snap ik dat gedoe met jaarwisselingen ook niet echt: we zitten in een cyclus die nooit ophoudt, maar goed). Fijne laatste dagen van 2022!

   1. Lalune 30 december 2022at18:03

    Dank je wel, jij ook! Nee mijn kerst was niet geweldig… mijn man had een Crohn aanval, de zoveelste de afgelopen tijd. We leven hier vooral in het nu…

    1. Samantha 5 januari 2023at16:31

     Zoiets forceert je wel het hier en nu in, inderdaad. Veel sterkte samen! Hopelijk gaat het ondertussen weer wat beter met hem? Ik bedoel, voelt hij zich wat beter.

     1. Lalune 5 januari 2023at22:05

      We zitten een paar daagjes op Terschelling. Door te letten op de voeding (vooral vloeibaar) is het ietwat onder controle. Maar ja, zo kun je niet leven hè? Alles per dag bekijken.

      1. Samantha 13 januari 2023at17:44

       Je hebt helemaal gelijk. Alleen vandaag leven we echt. Toch wens ik jullie veel sterkte <3

       1. Lalune 14 januari 2023at20:21

        Dankjewel ☀️

 2. Karinleeftmetendo 23 december 2022at09:48

  Die video is wel erg hoor 😅 maar toch gelachen. Ik vind kerst wel gezellig. Lekker teut spelletjes spelen met de familie. Kan er wel om lachen. Wel jammer dat er altijd weer cadeautjes bij moeten, dan doen we met sinterklaas al. Dan voel ik me altijd een beetje awkward. Achja.

  Ieder geval jij ook fijne feestdagen! Maak er wat van haha!

  1. Samantha 23 december 2022at14:48

   Haha, ik herinnerde me hem van vorig jaar, volgens mij deed hij toen nogal de rondte via WhatsApp.
   Iedereen viert Kerst op zijn/haar eigen manier en er is ook niet één goede, denk ik. Er is aan deze kant wat druk van de ketel gehaald dus heb er nu ook wat meer zin in. Maar nog steeds zal ik blij zijn als die feestdagen weer achter de rug zijn.

   1. Karinleeftmetendo 24 december 2022at12:50

    Dat is fijn, het moet wel relaxed blijven. Alhoewel dat best wel moeilijk is soms. Daarna weer lekker rustig aan doen! Ik vind de periode na kerst en voor oud en nieuwjaar heerlijk. Even lekker bijkomen en bijslapen. Succes met de feestdagen,

    1. Samantha 30 december 2022at15:10

     Ik merk ook aan mezelf dat ik geen trek meer heb in al mijn doelen, en dat terwijl ik eigenlijk van mening ben dat een nieuw jaar niet écht “nieuw” is. Maar goed. Lekker bijkomen en uitslapen klinkt heeeeeerlijk, dus ik doe lekker met je mee, Karin!

 3. Just Tess 22 december 2022at18:16

  Mooi en eerlijk gedicht. Je hebt zeker gelijk, vreden zou er altijd moeten zijn. Al vind ik kerst zelf altijd erg tof, want samenzijn, gezelligheid. Wat we eigenlijk altijd doen, maar dan net wat luxer 😊

  1. Samantha 23 december 2022at14:48

   Daar heb je ook wel weer een punt. Je bent ook bewuster samen, misschien is dat het ook wel een beetje.