Wekelijkse Opsteker • Gezond & Gelukkig 2023

Ontdek hoe geweldig je écht bent

Wekelijkse Opsteker • Header 7
Wekelijkse Opsteker • Om Je Op Te Fleuren

Wekelijkse Opsteker
Gezond & Gelukkig 2023

Dit is voorlopig de laatste Wekelijkse Opsteker… Maar niet getreurd, want helemaal verdwijnen doe ik zéker nog niet! En al helemaal niet voordat ik mijn nieuwjaarswens met jou heb gedeeld, want ik wens je een Gezond & Gelukkig 2023 toe! Ga er wat moois van maken, zoals ik ook van plan ben.


Wekelijkse Opsteker
Gezond & Gelukkig 2023

Dit is voorlopig de laatste opsteker ☹

Maar ik zeg voorlopig, want wie weet volgen er nog ontelbaar meer!

Want zoals ik de mensen die mijn blog per mail volgen al eerder heb gezegd:

 

Sorry.

 

Mijn mails waren zo enorm saai, dat ik het als een wonder zie dat jullie ze überhaupt nog wilden ontvangen, laat staan lezen 🙈

En dat staat in nauwe verbinding met mijn blog, wat dat was de link met de mails.

Mijn blog an sich kan dus ook wel een digitaal stofdoekje gebruiken.

Daarom heb ik besloten het aan te passen.

Mijn bedrijf en alles eromheen begon de laatste tijd namelijk een beetje… krap te voelen.

Alsof het een kledingstuk was waar ik uit was gegroeid.

Hoog tijd dus voor iets nieuws!

Dat betekent overigens niet dat ik alles helemaal finaal over de top compleet acuut in zijn totaliteit uit het raam gooi, oh nee!

Mijn blog blijft, ik blijf, mijn mails blijven…

Maar de inhoud van het al wordt aangepast – en in sommige gevallen krijgt het zelfs een hele makeover.

Daarom is dit dus – voorlopig – de laatste Wekelijkse Opsteker – ik heb tijd nodig om alles aan te passen/af te stoffen.

Maar omdat het óók het eerste bericht van het nieuwe jaar is, kan ik niets anders delen dan mijn wens voor jou: een Gezond & Gelukkig 2023.

White Noise ;)04 Quote Div Hoofd Geel 2

Quote Div Quotations Geel
And suddenly you know:
it’s time to start something
new and trust the magic
of new beginnings

• Tiny Buddha •

04 Quote Div Sluiter Geel 2

White Noise ;)

Ik hoop werkelijk dat je een geweldig jaar tegemoet gaat.

En ook al zullen er vast dagen zijn die niet zo leuk zijn, dan hoop ik dat het overgrote deel je geluk mag geven, je laat genieten en je dankbaarheid biedt.

Misschien heb je veel plannen, net als ik. Of helemaal nog geen plannen (wat lijkt me dat heerlijk! Dan is alles wat je op je pad tegenkomt immers welkom).

Wat het ook is: hopelijk brengt 2023 alles wat je nodig hebt om verder te groeien.

In alle gezondheid, want dat is de grootste rijkdom van al.

 

Namens mijn hart wens ik je een gezond & gelukkig 2023.

 

Maak er wat moois van – net zoals ik van mij mezelf, mijn blog en mijn bedrijf ga maken! ❤💪

White Noise ;)Liefs Samantha 2021White Noise ;)

White Noise ;)Samantha Spijkers • Spijkers Coaching

“Ik coach vrouwen die helemaal KLAAR zijn met zich onzeker voelen over zichzelf en wat ze kunnen naar meer zelfvertrouwen. Zodat zij EINDELIJK in zichzelf gaan geloven en het leven gaan leiden dat zij écht willen!”

HomeGratis OnzekerheidscheckOver MijPinterestContact

2 Comments

  1. meninggever 19 januari 2023at11:20

    Je hebt duidelijk goede voornemens gemaakt. Ik hoop oprecht dat je voor mij als simpele collega-blogger en adviseur in beeld blijft en ik jouw verhalen en adviezen kan blijven volgen. Dankjewel voor de goede wensen en al mag het wellicht officieel niet meer, alsnog ook het allerbeste gewenst voor dit nieuwe jaar. Moge het veel gezondheid, geluk en liefde kennen voor je…

    1. Samantha 19 januari 2023at14:12

      Ik doe stiekem niet aan goede voornemens – het blijft dan meestal bij voornemens. Ik werk me gewoon kapot, haha. Met allemaal leuke dingen, dat wel. En de beste wensen wensen mag volgens mij tot… Pasen? Vrij lang nog in ieder geval. Heeft een ex-collega een keer uitgezocht – wij hebben elkaar toen elke keer als we elkaar zagen de beste wensen gegeven, totdat het “niet meer mocht”. (Maar verder ben ik echt heel normaal). Mijn blog staat ook op mijn aanpak-lijstje, overigens. Maar eerst nog 300 andere dingen regelen, haha.