Doen & Laten • Successen Van April

In een nieuwe poging persoonlijke groei zichtbaar te maken, deel ik in deze Doen & Laten mijn Successen Van April met je.


Doen & Laten
Successen Van April

Doen & Laten Op Donderdag • Successen Van April
Doen & Laten Op Donderdag • Successen Van April

White Noise ;)

Feitelijk is het vrij simpel: als je positiever over jezelf wilt denken, moet je positiever naar jezelf gaan kijken.

Want die negatieve focus verandert pas als je kijkt naar wat er goed gaat in plaats van fout.

Sorry, ik voel mij net de Belastingdienst, maar leuker kan ik het écht niet maken.

Hoewel… Ik doe een poging 😉 Want hieronder vind je mijn Successen Van April.

White Noise ;)Doen en Laten Top Image

Persoonlijke Successen Van April

De Duinenmars Voor De 10e Keer Gelopen

De Duinenmars is een jaarlijkse wandeltocht en volgens mij de meest simpele manier om aan een medaille te komen. Blink je net als ik niet echt uit in een sport of iets anders wat podiumwaardig is, dan is dit een goed alternatief 😉 Voor de 10e keer heb ik hem gelopen op nét die ene stralende dag – de zon weerkaatste prachtig in mijn gloednieuwe medaille ☀️

Bewust Een Regel-Breek-Week Gehad

Hoewel “regels” een groot woord is, zijn er dingen die ik dagelijks of wekelijks probeer te doen. Gezond eten, genoeg bewegen en rust houden, et cetera. Allemaal zorgvuldig opgebouwd in enkele maanden. Maar toch… Die twijfels of ik het wel vol kon houden, het gevoel dat ik “moest”… Ik besloot mezelf een week “vrij” te geven. Heerlijk! Vooral omdat ik er zó chagrijnig van werd, dat ik blij was dat ik terug mocht naar mijn “regels.”

“Vasten” Volgehouden

Een van mijn vorige successen was dat ik was weggelopen uit een toxische online omgeving. Ik was bang dat ik het niet lang vol zou kunnen houden, omdat ik er dagelijks mee bezig was (bijna zoals tieners tegenwoordig aan hun telefoon geplakt zitten: totaal verslaafd 🙈). Dus had ik mezelf op “vasten” gezet. Het was tenslotte toch net Carnaval geweest, ik dacht why not. Tot aan Pasen niets. En ja, ik heb het volgehouden!

Mijn Nichtje Die Me Een Kus Gaf

Dit was té lief! Mijn jongste nichtje is geen knuffelaar of kusjes-gever. Helemaal prima, ben ik ook niet. Maar met Pasen ging ik naar mijn zus en haar gezin. Na een leuke middag kletsen en spelen (met twee jonge kindjes ontkom je niet aan spelletjes) ging ik weer naar huis. De oudste gaf me, zoals altijd, een dikke zoen op mijn wang. Omdat ik de jongste nooit wil overslaan, vraag ik standaard of zij ook een kusje wil. En tot mijn stomme verbazing riep ze dit keer heel enthousiast “JAAAA” en kwam ze hard op me afrennen! Ik wist niet wat me overkwam 😂

Mezelf Beloond Voor Mijn Harde Werk Aan Mezelf

Jezelf belonen is een belangrijk onderdeel van jezelf waarderen. Alleen vergeet ik dat zelf nog weleens… Dus, in mijn “regel-breek-week” besloot ik daar verandering in te brengen. En aangezien mijn nagels nog steeds op standje breken staan, besloot ik een paar mooie nieuwe nagellakjes te kopen. Win-win. WIN! Want hoewel het maar iets kleins was, werd ik er heel vrolijk van. Jezelf belonen werkt. Echt!
Doen en Laten Bottom ImageWhite Noise ;)

White Noise ;)Doen en Laten Top Image

Coaching Successen Van April

Elke Week Minstens 1 Familieopstelling Gedaan

Ik weet niet waar ze vandaan komen (of eigenlijk wel want ik vraag het altijd), maar sinds ik familieopstellingen heb toegevoegd als aanbod op mijn website, heb ik elke week minstens 1 opstelling mogen doen. Dat had ik van te voren niet verwacht! Het geeft me nieuwe energie om dit te blijven doen en om in de nabije toekomst ook eens opstellingen met representanten te organiseren… 🙂

Heel Veel Inspiratie Voor Mijn VIP Mails Opgedaan

Met het risico dat je dit een zeikverhaal vindt: maar op de wc doe ik mijn beste ideeën op. Het is stil en ik word er niet afgeleid 🤷🏼‍♀️🙈 Maar ondertussen zit ik bomvol ideeën, waarvan sommige al worden uitgevoerd terwijl je dit leest. En als dat nog niet genoeg is, ging de inspiratie door en kwamen er talloze dingen bij voor mijn blog en website. Genoeg (schrijf)materiaal voor de aankomende tijd, dus!

Een Workshop-Opzet Gemaakt (Voor Het Eerst)

Vorige maand kon je al lezen dat ik was benaderd voor een faalangst-workshop. Of ik die ga doen is nog niet 100% duidelijk, maar wat ik zeker als succes tel is dat ik nu een workshop heb opgezet. Op papier, met concrete plannen en een tijdlijn. Kortom: ik weet nu wat een workshop opzetten inhoudt en wat er bij komt kijken. En die ervaring steek ik lekker in mijn zak. Gedaan met “daar heb ik nul weet van.”

Contact Opgenomen Met Ex-Studiegenootjes

Achter dingen aanlopen, daar ben ik heel goed in. Vooral als het op contacten onderhouden aankomt. Kampioen contacten verliezen hier! Gewoon omdat ik het voor me uitschuif… Maar! Deze maand niet 😉 Ik nam eindelijk contact op met enkele ex-studiegenootjes en… Binnenkort zien we elkaar weer. Achteraf denk ik ook altijd: waarom deed ik dit niet eerder?

Meer Verkeer En Volgers Van/Op Pinterest

“U bent zelfvertrouwen coach, dan kunt u vast wel dit e-book promoten” + 7 links (?? was 1 niet genoeg?) naar het desbetreffende bestand. Oké, nou, dan weet je dat je op de goede weg bent. Want als mensen je Pinterest berichtenbox volspammen, dan word je gezien 😉 Ik merk het ook aan het zachtjes toenemende aantal volgers en het groeiende verkeer naar hier. Dank jullie wel! Welkom 🙂 En blijf vooral terugkomen! ❤ (Je vindt me hier op Pinterest)
Doen en Laten Bottom ImageWhite Noise ;)Meer zelfvertrouwen begint bij meer zelfwaardering.

En meer waardering voor jezelf krijg je niet door meer te focussen op alles wat fout ging.

Dat krijg je door te kijken naar wat er, bijvoorbeeld afgelopen maand, allemaal goed ging.
White Noise ;)

 

Wat heb jij allemaal bereikt afgelopen maand? Deel het in een reactie!Samantha Spijkers • Spijkers Coaching

Minder onzekerheid, meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd JOUW leven leiden. Dat is waar mijn coaching op is gericht.

Over MijGratis OnzekerheidscheckPinterest


2 Comments

  1. meninggever 1 mei 2023at10:39

    Het leest aardig zelfverzekerd. En dat is een puike ontwikkeling. En wat je schrijft is waar. Verwen je zelf als je iets hebt bereikt of hard hebt gewerkt dan wel demonen moest bestrijden. Neem de tijd voor jezelf en vergeet nooit dat die figuur in de spiegel de belangrijkste persoon is in jouw leven.

    1. Samantha 2 mei 2023at20:32

      100% mee eens!