Benieuwd naar hoe ik ben als coach?

En naar wat je uit een traject, opstelling of los gesprek bij mij haalt?

Na afloop van een traject, opstelling of gesprek vraag ik mijn coachees altijd naar hun mening en beleving. In mijn Klantervaring Beleid lees je meer over hoe ik aan deze testimonials kom.

Hieronder lees je de ervaringen van mensen die je voorgingen:

Ervaring Jessie

Ik ben zeker geholpen met het coachtraject. De diepe dalen (van negatieve gedachtes/overtuigen) zijn vlakker geworden en komen in mindere mate terug. Ook zoek ik al iets meer toenadering naar mensen door ze af en toe dingen te vragen. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Samantha behandelt de coachee gelijkwaardig en vult niet zomaar het antwoord in voor de coachee. Ze laat je ook nadenken en geeft nieuwe inzichten mee. Samantha brengt onderwerpen/situaties luchtig, is objectief en oordeelt niet. Ze is te vertrouwen en toont interesse. Mijn feedback voor haar is om zo door te gaan.

Jessie Full Works Coachtraject

Mijn ervaring met Samantha was erg positief, ik werd na de eerste ontmoeting al gelijk op mijn gemak gesteld en het voelde dan ook vrij snel vertrouwd. Ik raad dit traject aan, omdat op het moment dat je echt aan jezelf twijfelt en ongelukkig bent, wat ik zelf ook had, het erg prettig is om hierover te praten. Ik heb dit coachtraject als prettig ervaren en heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en ben zekerder geworden. Ik heb daarnaast ook meer zelfwaarde gecreëerd en heb tips gekregen die mij hebben geholpen. Ik vond het ook erg fijn om tijdens mijn periode dat ik mezelf wat minder gelukkig voelde hierover te praten met iemand anders. Samantha is een persoon waar je volledig jezelf kan zijn, wat erg fijn is.

Daan Full Works Coachtraject

LO Ervaring Marit

Ik vond het gesprek met Samantha heel fijn. Ze is een open persoonlijkheid, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Hierdoor gaat het gesprek gelijk de diepte in, kan je je helemaal open stellen en een hoop inzichten krijgen, ook al duurt het gesprek maar 1 uur. Ik ben vanuit de denk-stand, in de doen-stand gegaan. Ik zou een coachgesprek aanraden, want Samantha houdt je op een vriendelijke manier een spiegel voor, waarbij ze niet oordeelt en je verder helpt met je vraag. Je denkt misschien: wat heb ik nou aan een uurtje, dat is toch veel te kort om echt uit te maken. Dat is niet zo. Wat Samantha in een uur kan, had ik anders weken en misschien zelfs jaren over gedaan.

Marit Luisterend Oor

Ervaring MN Familieopstelling

Ik heb de opstelling als bijzonder ervaren en ben al goed op weg met betrekking tot mijn vraag. Het heeft me veel inzichten en de weg naar verlichting opgeleverd, maar wat het meeste indruk op me heeft gemaakt is de invloed van de echte moeder op mijn moeder. Na afloop voelde ik me moe, maar opgelucht en ik zou een opstelling zeker aanraden aan anderen. Je verkrijgt er zoveel inzichten door. Mijn ervaring met de coach was fijn, Samantha is open, speels spontaan en eerlijk.

MN Familieopstelling

Ervaring Annelein

Ik heb het privégesprek als superfijn ervaren en ben al een heel eind gekomen met betrekking tot mijn vraag!
Na afloop voelde ik me fijn, maar ook in een goede zin geconfronteerd. Een spiegel is voor me gehouden.
Jazeker zal ik het aanraden. Omdat het fijn is om een luisterend oor te hebben als je het nergens anders kwijt kan.

Annelein Luisterend Oor

Ervaring Anne Familieopstelling

Het is een hele aparte gewaarwording en beleving om een Familieopstelling te doen. Het kost je relatief weinig inspanning en je hebt meteen resultaat. Na een paar dagen merk je gewoon dat het intern gaat stromen, das fijn, dat geeft energie, kracht en plezier. Dit straal je weer uit, is toch een win-win situatie?! Mocht je twijfelen? Hoeft niet, hoor! Het is erg aangenaam, vriendelijk en geborgen. Samantha is een vriendelijke coach, weet wat zij doet, voelt de juiste sfeer, past zich aan en is er voor jou. Ze neemt je serieus, maakt gepaste grapjes waardoor het ook luchtig (en niet zweverig) is. Samantha geeft je een blik op een situatie waar je zelf nog niet aan hebt gedacht… en dat is een goede coach.

Anne Familieopstelling

Testimonial Suzan

 Ik heb geleerd om heel veel rust te pakken en in het nu te leven. Ik heb het coachtraject ervaren als een positieve ervaring die ik echt nodig had om mezelf op een hogere trede te plaatsen. Dit traject heeft me veel opgeleverd. Heel veel. Heb mooie punten om mee te nemen en wat ik ook zeker de rest van mijn leven ga mee nemen. Mijn ervaring met Samantha was verschrikkelijk… leuk uiteraard! Heerlijk spontaan, niet zwart wit, raakte af en toe mijn ‘’och zoek het uit’’-knop maar dat had ik juist nodig, maar vooral heel gezellig! Samantha, dank je wel voor al deze verhelderingen, het makkelijker maken en vooral het lichtje laten schijnen! Je bent een mooi mens, blijf wie je bent!

Suzan Full Works Coachtraject

Als ik een bezwaar had om in dit programma te investeren dan was het wellicht de prijs van het traject. Ik was gelukkig in een positie waarin ik het me kon veroorloven maar het zal niet voor iedereen toegankelijk zijn. De afgelopen maanden ben ik zo ontzettend lief voor mezelf geworden. Ik ben minder kritisch op mezelf geworden, ik voer mijn huishoudelijke klusjes sneller uit (want minder perfect), ik zie in dat ik mooi ben en ik kan mezelf hardop vertellen dat ik leuk, slim en belangrijk ben. Samantha is de meest lieve en begripvolle persoon die je ooit zult ontmoeten. Ik heb me vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld en dat vind ik ontzettend waardevol. Mijn feedback aan haar is: wellicht kun je wat meer adverteren (online oid) want ik gun dit iedereen.

Andrea B. Full Works Coachtraject

Ervaring Lott

Ik vond Samantha een erg fijn persoon, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Vooral de passie waarmee Samantha werkt is erg fijn en aanstekelijk.
Samantha vind het net zo leuk om te ontdekken wie jij bent, misschien zelfs wel leuker haha. Samantha denkt altijd enorm mee, zo heeft ze me
verschillende tips gegeven over het inschrijven bij KvK. De humor van Samantha zorgt er ook voor dat de sfeer fijn en luchtig is. Ik zou dit traject aanraden omdat ik denk dat iedereen het wel fijn zou vinden om zichzelf beter te leren
kennen en waarderen.

Lott Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Ellen

Mijn ervaring met Samantha is heel goed. Ze is prettig in de omgang, creëert veiligheid en is kundig. Kan dingen vanaf verschillende kanten benaderen en op verschillende manieren uitleggen. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld vanzelf aan passende tips voor jou persoonlijk komt. Ik heb het coachtraject als heel helpend en prettig ervaren, er was veel aandacht voor mijn vragen e.d. Mijn eigen gedrag heb ik beter leren herkennen. Het feit dat ook dit soort zaken trainbaar is, is voor mij heel waardevol. Dus dat het niet in 1x kan lukken, oefening baart kunst. Dat maakt ook dat ik bijvoorbeeld een nieuwe presentatie die ik niet perfect vindt, niet meteen als falen hoop te zien maar als een proces. Ik zou het traject aanraden omdat het veel zelfinzicht geeft en je in stapjes leert om je problemen aan te pakken.

Ellen Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Kim

Ik ben enorm geholpen door dit coachtraject, ik heb er meer uitgehaald dan dat ik van te voren had gedacht. De praktische invulling die volgde maakt dat je de theorie daadwerkelijk in de praktijk gaat brengen. Ik zou dit traject zeker aanraden, er zijn zelfs mensen die ik dit gun.
Ik vind Samantha een fijne coach. Ze ziet je, ze hoort je en ze oordeelt niet. Ze stelt de juiste vragen en is eerlijk. De positieve feedback, het enthousiasme heb ik enorm gewaardeerd. Samantha, voor mij was je een goede match als coach. Jouw informele maar professionele manier van werken heeft mij geholpen. Het naast mij staan, mij zelf laten nadenken door het stellen van vragen, mij mijn eigen keuzes laten maken en mij het vertrouwen geven dat ik het kon, heeft mij heel veel gebracht.

Kim Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Anne

Ik heb het coachtraject als zeer aangenaam ervaren, met goede begeleiding en timing. The Full Works heeft mij inzicht, opheldering, meer verbinding met mijzelf en mijn omgeving opgeleverd. Ik zou het traject zeker aanraden aan een ander! Het heeft een fijne opbouw en uitwerking (middels opdrachten) en de coach is vriendelijk. Samantha is openhartig, geïnteresseerd, eerlijk (ook over haar zelf), ze heeft een mega geheugen en is komisch. Bovendien is ze gedreven, geordend, vrolijk, goed voorbereid en houdt ze focus.

Anne Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Anoniem (1)

Fijne coaching, persoonlijk en passend bij persoonlijk leven (werk/privé). Samantha begrijpt goed hoe je je voelt als je iets vertelt en komt met voorbeelden hoe je zoiets zou kunnen aanpakken. Ik heb door de tips in de sessies meer inzicht gekregen hoe dingen aan te pakken en heb met de geoefende stappen altijd iets om op terug te vallen of om in de praktijk te brengen. Daardoor sta ik sterker in mijn schoenen.

Anoniem Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Saskia (2)

Samantha heeft een sterk analytisch vermogen. Ze kon erg goed samenvatten wat voor mij de essentie was en hierdoor kwam ik tot het formuleren van de juiste doelen om constructief mee aan de slag te gaan. Samantha werkt respectvol, waardoor ik, zonder gene, voor mij pijnlijke ervaringen durfde te bespreken. Als in mijn kennissenkring iemand op zoek zou zijn naar een life- of loopbaan coach zou ik Samantha aanraden omdat zij, met heel veel respect, goed door kan vragen. Hierdoor wordt alles meer tastbaar en kom je tot de kern!

Saskia Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Henk

Samantha kan goed luisteren, analyseren, doorvragen, doordringen tot de essentie en je confronteren om juist ook die lastigere vragen niet uit de weg te gaan. Door het gesprek (of resultaten van een test) te analyseren en op basis daarvan het gesprek verder uit te bouwen, weet Samantha tot het juiste resultaat te komen. Ze kan achteraf de situatie ook uitstekend samenvatten.

Henk Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Janneke

Over het algemeen genomen kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben over hoe dit traject is verlopen. Ik heb er ontzettend veel van geleerd.

Het traject heeft mij zeker geholpen.
Eigenlijk kan ik iedereen aanraden die even met zichzelf in de knoop zit, om wat voor
reden dan ook, om dit traject aan te gaan. Het kost je wat geld en tijd maar het is het dubbel en dwars waard.
Ik heb een hoop geleerd over mezelf wat er voor zorgt dat ik momenteel in Australië een beter en gelukkiger persoon ben.

Janneke Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring Saskia (1)

Samantha is heel rustig en doordacht, wat heel erg helpt (voor mensen zoals ik die soms wat drukker kunnen zijn). Ze laat zich niet zo erg van haar stuk brengen als er niet echt antwoorden worden gegeven. Daarnaast is ze super gestructureerd en komt 100% voorbereid naar de meetings.

Saskia Full Works Coachtraject

Screenshot ervaring TD

Samantha was gewoon zichzelf waardoor het contact voor mij gelijkwaardiger voelde. Ze heeft een professionele houding en gebruikte haar humor en daardoor voelde voor mij het contact ook goed. Samantha is ordelijk en netjes. Ze is vriendelijk en beleefd, heeft gevoel voor humor en ze is empathisch.

TD Full Works Coachtraject