The Full Works - 1 Op 1 Coachtraject

Normaal gesproken zou je hier een strakke, gelikte pagina vinden. Inclusief psychologisch taalgebruik en allerlei manieren om bij jou FOMO op te wekken. Alles zodat jij maar op die BOEK NU knop klikt en mijn coachee wordt.

Maar… Zo’n pagina wil ik helemaal niet. Want zo ben ik niet.

Als jij hier bent, is dat omdat je interesse hebt in mijn coaching. Je wilt iets aan je onzekerheid doen en meer zelfvertrouwen krijgen, zelfverzekerder in het leven staan.

En ik kan jou daarbij helpen.

Hieronder vind je daarom alleen informatie die jij nodig hebt om te beslissen of ik jouw coach mag worden. Ik ga je gewoon vertellen hoe een traject er bij mij uitziet. Wat de opbouw is, waarom het werkt en wat je eraan overhoudt – of verliest (want je onzekerheid krijgt een flinke klap).

Ik ga je niet afleiden met ellenlange verhalen, gedramatiseerde voorbeelden of psychische praatjes. Gewone, heldere informatie, dat is wat je krijgt (ik vind eigenlijk deze intro al te lang).

Misschien maakt dat deze pagina saai, maar ik ben liever saai en authentiek dan onoprecht en een meeloper.

Dus, zonder verder gedoe: hier volgt alles wat je moet weten over dit traject.

Voor wie is dit traject?

Nee, je hoeft niet aan alle punten “te voldoen”. Al herken je je maar in één ding, dan is dat al genoeg. Meer dan genoeg om ermee rond te blijven lopen, zeker als je je bedenkt dat dat niet hoeft.

Dat geldt ook als je je wél in alle punten herkent. Want ook dan ben je te helpen. Echt waar.

Ervaring:

Ik ben enorm geholpen door dit coachtraject. Ik heb er meer uitgehaald dan dat ik van tevoren had gedacht. De praktische invulling die volgde, maakt dat je de theorie daadwerkelijk in de praktijk gaat brengen. Ik vind Samantha een fijne coach. Ze ziet je, ze hoort je en ze oordeelt niet. Ze stelt de juiste vragen en is eerlijk. De positieve feedback, het enthousiasme, heb ik enorm gewaardeerd. Ik zou dit traject zeker aanraden, er zijn zelfs mensen die ik dit gun.
Kim
Coachee

Hoe ziet dit traject eruit?

Dit traject bestaat uit 8 sessies, verdeeld over twee helften.

Zonnebloemzaadjes klaar om te planten

Deel 1: Jouw Zelfbeeld

In de eerste helft brengen we in kaart hoe leuk, bijzonder, sterk en mooi jij eigenlijk al bent. We kijken naar hoe jij in elkaar steekt en dringen zo, stapje voor stapje, jouw onzekerheid terug.
Want stel je voor dat je zelfbeeld een tuin is en je onzekerheid het onkruid. Logischerwijs moet je eerst het onkruid weghalen, voordat je genoeg ruimte hebt om zaadjes te planten. Zaadjes die vervolgens kunnen uitgroeien tot mooie, sterke bloemen – jouw zelfvertrouwen. Die zaadjes planten we in deze eerste helft.

Zonnebloem in bloei

Deel 2: Jouw Groei

In dit deel bouwen we samen actief aan jouw zelfvertrouwen. Aan de hand van een concreet stappenplan brengen we jouw doelen in kaart en bedenken we samen hoe jij deze behaalt.

Dit is de fase waarin de geplante zaadjes uitkomen en gaan groeien – net als jij. Want door bewust te werken aan wat jij WILT en daarin succes na succes te ervaren, blijft jouw zelfvertrouwen groeien en je onzekerheid afnemen. In deze helft verander jij in de persoon die je écht wilt zijn. Je bloeit op, net als de bloemen in de zelfbeeld-tuin.

Voorafgaand aan elk traject is er een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want jij wilt natuurlijk eerst mij gezien en gesproken hebben en ik jou. Weet je nu al dat je zo’n gesprek graag wilt? Klik dan op deze knop:

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Lees dan snel verder.

Ervaring:

 Ik heb geleerd om heel veel rust te pakken en in het nu te leven. Ik heb het coachtraject ervaren als een positieve ervaring die ik echt nodig had om mezelf op een hogere trede te plaatsen. Dit traject heeft me veel opgeleverd. Heel veel. Heb mooie punten om mee te nemen en wat ik ook zeker de rest van mijn leven ga mee nemen. Mijn ervaring met Samantha was verschrikkelijk… leuk uiteraard! Heerlijk spontaan, niet zwart wit, raakte af en toe mijn ‘’och zoek het uit’’-knop maar dat had ik juist nodig, maar vooral heel gezellig! Samantha, dank je wel voor al deze verhelderingen, het makkelijker maken en vooral het lichtje laten schijnen! Je bent een mooi mens, blijf wie je bent!
Suzan
Coachee

Waarom werkt het:

Er zijn drie belangrijke ingrediënten die van elk traject een succes maken:

De opbouw van het traject heb ik hierboven al besproken. Het werkt, omdat je eerst liever naar jezelf leert kijken. Je gaat jezelf positiever zien en ook zo ervaren. Daarmee overwin je meteen een groot deel van je onzekerheid. En omdat die verdwijnt, komt er ruimte voor meer zelfvertrouwen. Dat bouw je op door er actief aan te werken. Want praten is leuk en zo, maar ervaren dat jij dingen kunt waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou kunnen, is de ware magie achter zelfverzekerder worden.

Aan jezelf werken is spannend, daarom help ik je als coach door eventuele moeilijke momenten heen. Omdat ik het traject ook nog eens persoonlijk op jou afstel, zie ik mijzelf als gouden toevoeging aan jouw groeiproces. En ja, dat vind ik heel raar om te stellen (iets met bescheidenheid siert de mens), maar het is wél waar: met mij erbij gaat het traject leven, want ik haal er alles uit wat erin zit. Niet alleen uit dit proces, maar ook uit jou. Want je kunt altijd meer dan je denkt! Tot slot is mijn overtuiging dat aan jezelf werken vaak al lastig genoeg is, dus hou ik de sfeer luchtig, informeel en hebben we gegarandeerd plezier tijdens onze sessies.

Het enige ingrediënt waar ik geen invloed op heb, maar wat wel enorm belangrijk is, is jouw inzet. Want dit traject kan jou alleen helpen als jij dat toelaat. Kom dus op tijd, kom afspraken na, wees open en eerlijk. Naar mij, maar vooral naar jezelf. IK kan jou tenslotte niet veranderen. Dat kan alleen JIJ. Ik kan je er wel bij helpen. En dat lukt pas als dat van jou mag.

2/3 van de succesingrediënten is dus gegarandeerd. Als jij die laatste 33% erbij doet, kan er niets misgaan.

Ervaring:

De afgelopen maanden ben ik zo ontzettend lief voor mezelf geworden. Ik ben minder kritisch op mezelf geworden, ik voer mijn huishoudelijke klusjes sneller uit (want minder perfect), ik zie in dat ik mooi ben en ik kan mezelf hardop vertellen dat ik leuk, slim en belangrijk ben. Samantha is de meest lieve en begripvolle persoon die je ooit zult ontmoeten. Ik heb me vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld en dat vind ik ontzettend waardevol. Mijn feedback aan haar is: wellicht kun je wat meer adverteren want ik gun dit iedereen.
Andrea B.
Coachee

Investering & Praktische Informatie

Zonnebloem geknipt

Alles op een rijtje:

Aantal gesprekken: 8
Duur van 1 gesprek: 1,5 uur
Duur van het traject: 5~6 maanden
Totale investering: 1200 euro
Betaling in termijnen mogelijk: Ja
Investering per termijn: 2x 610 euro | 3x 410 euro

Ja, 1200 euro klinkt als vreselijk veel geld. Hoe durf ik het te vragen!?

Ik durf dat, omdat ik telkens opnieuw zie dat dit traject werkt. GOED werkt. Omdat een traject tijd vraagt, van jou én mij. Omdat ik het hele programma op jou persoonlijk afstem – geen twee trajecten zijn hetzelfde. Omdat coaching een vrij beroep is (iedereen mag zichzelf coach noemen), maar ik wél mijn diploma heb gehaald – ik weet dus precies wat ik doe. En omdat je ook nog eens deze extra’s cadeau krijgt:

Uitgebreide drijfverentest

Deze test brengt letterlijk in kleur hoe jij in elkaar steekt. En waarom jij (vaak) doet wat je doet. Meer zelfinzicht kun je bijna niet krijgen.

Persoonlijke rapportage

Tijdens ons traject hou ik een rapportage bij over jouw groeiproces, zodat je aan het einde van de rit altijd kunt terugkijken hoeveel jij gegroeid bent.

Professionele begeleiding

Ja, we gaan plezier hebben en veel lachen – gegarandeerd. Maar ik neem jou en je veranderproces bloedserieus. Dat merk je omdat er niets gebeurt zonder overleg en er ook tussen de sessies aandacht is voor jou.

De conclusie is: ja, het is veel geld. En ja, daar kun je bijvoorbeeld óók van op vakantie. Alleen is die reis een retourtje en kom je altijd weer thuis, terug bij die ellendige onzekerheid.

Dit traject is een enkele reis naar meer zelfvertrouwen, waar je de rest van je leven plezier van hebt.

(Sorry, toch een beetje psychologie – maar het is wél waar!)

Dit is een eenmalige investering in jezelf – eentje die zichzelf dubbel en dwars uitbetaalt.

Bovendien starten we altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je daarna toch geen coaching van mij? Dan is dat geen probleem.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Liever coaching op afstand? Als je kiest voor digitale gesprekken krijg je 100 euro korting.

Je investeert dan 1100 euro (of 2x 560 euro | 3x 377 euro)

Een combinatie is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Ervaring:

Over het algemeen kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben over hoe dit traject is verlopen. Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Het traject heeft mij zeker geholpen. Eigenlijk kan ik iedereen aanraden die even met zichzelf in de knoop zit, om wat voor reden dan ook, om deze coaching aan te gaan. Het kost je wat geld en tijd, maar het is het dubbel en dwars waard. Ik heb een hoop geleerd over mezelf, wat ervoor zorgt dat ik momenteel in Australië een beter en gelukkiger persoon ben.
Janneke
Coachee

Over mij

Samantha Spijkers Coaching In China Met Panda

Waarom je met mij zou willen werken? Kijk eens naar die foto. Dat ben ik (duh) met mijn grote liefde op schoot. Een levenslange voorliefde voor panda’s bleek sterker dan een doodsangst om alleen naar de andere kant van de wereld te reizen – dat, en mijn koppigheid.

Ik ben niet “normaal”; doorsnee is niet hoe mensen mij omschrijven. Ik WIL iets en ga ervoor. En dat vind ik vaak doodeng. Maar de enige manier om je onzekerheden de baas te worden, is ervaren dat je iets wél kunt. Want je bent altijd sterker dan je denkt. En daar kom je pas achter als je het gewoon gaat doen.

Mezelf ontdekken was voor mij een solo project. Net zoals liever worden voor mezelf, mezelf accepteren en naar mijn hart leren luisteren (en nog steeds leer ik elke dag bij).

Jij hoeft het niet alleen te doen, want met mijn kennis, opleidingen én persoonlijke ervaring stuur ik jou bij waar nodig, zodat ook jij al jouw dromen waar kunt gaan maken. En ook jouw onzekerheid verdwijnt.

Daarom zou je met mij moeten willen werken. Omdat ik weet waar ik het over heb.

(Bovendien ben ik ook nog eens heel aardig. En zet ik lekkere koffie.)

Ervaring:

Ik vond Samantha een erg fijn persoon, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Vooral de passie waarmee Samantha werkt is erg fijn en aanstekelijk. Samantha vind het net zo leuk om te ontdekken wie jij bent, misschien zelfs wel leuker haha. Samantha denkt altijd enorm mee, zo heeft ze me verschillende tips gegeven over het inschrijven bij KvK. De humor van Samantha zorgt er ook voor dat de sfeer fijn en luchtig is. Ik zou dit traject aanraden omdat ik denk dat iedereen het wel fijn zou vinden om zichzelf beter te leren kennen en waarderen.
Lott
Coachee

Twijfel je nog?

Meestal zeg ik: bij twijfel, gewoon doen. En in dit geval heb jij daadwerkelijk niets te verliezen.

Al twijfel je inderdaad nog of dit traject bij jou past, dan is een gratis kennismakingsgesprek juist dé manier om die knoop door te hakken. Want dan heb je me een keer ontmoet en kunnen we samen bespreken wat bij jou past en kijken waar jij behoefte aan hebt. Als je daarna alsnog geen coaching wilt, is dat helemaal prima. Het kost je niets, behalve een uurtje van je tijd.

Maar dan heb je het wél geprobeerd. En dat is het allerbelangrijkste: dat jij moeite voor jezelf gaat doen.

Want zelfvertrouwen bestaat uit keuzes maken die voor jou als persoon goed zijn. Achter jezelf staan en je eigen welzijn op 1 durven zetten.

Normaal gesproken, op een gelikte pagina, zou je hier een lijst vinden met alle voordelen en garanties van dit aanbod.

Ik zeg jou enkel nog dit: ik heb nog nooit iemand gecoacht die spijt heeft gehad van dit traject. Omdat nog nooit iemand er slechter is uitgekomen.

Jouw zelfvertrouwen begint al te groeien zodra je 1x voor jezelf kiest.

Het is maar een kleine stap, maar het kan grote positieve gevolgen hebben voor je eigenwaarde, zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Dus kies voor jezelf. En druk op de knop:

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan